• Удружење грађана Видо

  2012 – Вечери смеха

  Удружење грађана Видо у октобру и новембру 2012. године у Крагујевцу је реализовало низ догађаја са хумористичким садржајем под називом „Вечери смеха“. Спровођењем ове идеје повећали смо број и разноврсност културних збивања у граду увођењем нове, иновативне културне форме.

  Пројекат се спроводио под покровитељством Министарства омладине и спорта у оквиру спровођења циљева дефинисаних Националном стратегијом за младе. Све активности су се одвијале у просторијама и у сарадњи са Студентским културним центром Крагујевац.

  Ово су активности које смо реализовали на „Вечерима смеха“:

  • 4.10.2012. 20h, сала ПМФ-а : Организовање позоришне представе из жанра комедије „Дивље гуске“
  • 18.10.2012. 20h, Арт кафе СКЦ : Избор најсмешнијег цитата српске кинематографије
  • 1.11.2012. 20h, Арт кафе СКЦ : Дискусија о ријалити шоу програмима, најсмешнији моменти из тих програма и организовање пројекције аматерског филма „48 сати сахрана“
  • 15.11.2012. 20h, Арт кафе СКЦ : Избор најсмешнијег аматерског снимка и најсмешнијег снимка са интернета из медија“

  На свим догађајима је била изузетна посећеност што се може видети на нашим веб презентацијама и медијским саопштењима. Локални медији су одлично прихватили догађај и сваки појединачни догађај посебно најављивали. На упитницима које је попуњавала публика сви су били једногласни у одговорима да им се свиђа идеја “Вечери смеха” и да би волели да ова манифестација постане традиционална.

  Примећена је и јасна сарадња између медија, наших партнера на пројекту и самог удружења Видо. Постављени су темељи на обострано задовољство да се и у будућности заједнички са Студентским културним центром, Центром за неговање традиционалне културе „Абрашевић“ и Радио телевизијом Крагујевац одржавају слични културни догађаји. Погледајте како су медији најавили цео програм „Вечери смеха“:

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  *

  Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>