• Удружење грађана Видо

  Бесконцептуални СТЕНД АП Семира Гицића

  Удружење „Видо” организује ново вече Стенд Ап комедије у Крагујевцу 10. децембра 2019. у 20 сати, када у сали ПМФ-а гостује Семир Гицић који изводи свој популарни шоу „Бесконцептуални СТЕНД АП“! Семир је млада глумачка звезда у успону и за његове наступе се увек тражи карта више, па смо решили да овај спектакл добије и крагујевачка публика!

  Цена улазница у предпродаји је 500 динара, а на улазу 600дин. Карте ће бити у продаји у Канцеларији за младе – улица Саве Ковачевића 5 (од 11h до 18h). Резервације на телефон: 064/1124777.

  „Листа неподношљивих сорти људи“ је тема у његовој новој бесконцептуалној станд уп комедији.
  Семир Гицић је аутор популарних комедија: Пази с киме спаваш I и II део, Чекајући министра, Имамо дојаву, Пинокио за одрасле, КВДП, Дежа ви… Школовао се за једно, ради друго, живи од трећег, машта о четвртом.

  Неке сорте са његове листе: Убеђивачи, Неодговарачи, Учиноци, Мешаоци, Уводничари, Собни туристи, Пухачи вратова, Неемпатични неслушаоци, Искључива сорта, Јандиклуци, Наговесиоци, Наваљивачи, Дежурни помагачи, Блицачи, Завршиоци, Накнадни укључиоци, Шалтеруше, Цалл центри, Непомерачи, Дежурни коментатори, Неморалисти, Лажни храниоци ега, Залутале занатлије, Ометачи угођаја, Недуховитост недуховитих…

  У његовим наступима нема вицева, јефтиних метафора, певања, играња и другог бадава трошења времена. Реализација овог догађаја је у склопу „Балкан Ап“ фестивала стендап комедије, који је подржан од стране локалне самоуправе града Крагујевца.

  Објављено: 7. децембар 2019.

  Затворено за коментаре.