• Удружење грађана Видо

  Чланови

  Милош Радојковић
  Председник УГ Видо, НВО активиста, менаџер. Светски путник и заљубљеник у земље УКРОМОЛД-а. Колекционар стрипа, љубитељ филмских и књижевних класика, интернета, ноћног живота, Црвене звезде… Познат као Почасни.
  Бранко Арсић
  По струци дипломирани математичар-информатичар, филозоф, психолог и визионар, све у једном. Један од оснивача УГ Видо. Интересују га пословна интелигенција, базе података и веб.
  Велики љубитељ епске поезије и ватерпола.
  Никола Репановић
  Никола Репановић, рођен 12. 12. 1986. По занимању економиста у туризму. Поред путовања, воли и аутомобиле, моторе, свира гитару. Познат и као Братникола.
  Александар Глишовић
  Александар призива традиционални маниризам прошлости тако што га контекстуализује естетичком формом слике постмодерне. Предузетник, програмер, фотограф. Већина људи још увек верује да не постоји. У народу познат као Глиша, а на вебу као gSorry.
  Милош Лековић
  Дипломирани инжењер информатике, блогер, веб девелопер, песник, плесач, јуниор СЕО и СМО стручњак. Оснивач и СЕО сајта www.rastanj.me, првих црногорских сатиричних вести, и www.kojifilmdagledam.info, порталу о филмовима.
  Бранкица Павићевић
  Дипломирани политиколог за међународне односе, запослена у МОС-у од 2008. године као Регионални координатор за младе, има доста искуства у омладинској политици, вођењу радионица и акција за младе…
  Драгослав Шекуларац
  Будући психијатар, песник у души и још увек противник политичарења.
  Велики поштовалац лика и дела Милутина Миланковића.
  Норвешку сматрам другом кућом.
  Укратко – један врло задовољан тип.
  Мирјана Пртвар
  Мирјана Пртвар, донета на свет у пролеће 1988. године. Дипломирала енглески језик и књижевност, ради у школи језика. Тренутно на постдипломским студијама, где се углавном концентрише на књижевност, пре свега због филозофског аспекта које обожава да истражује.
  Ниче је дефинитивно њен број један. Каже да је живот скроз кул, увек има шта и на чему да се ради, само ко хоће.