• Удружење грађана Видо

  Индивидуална и корпоративна давања за иницијативе ОЦД-а

  У периоду од 26. до 28. априла 2013. године у Београду, у хотелу “Шумадија“, одржан је други тренинг у оквиру програма Балканског фонда за локалне иницијативе “Успешни фандрејзинг”. Програм семинара се звао “Индивидуална и корпоративна давања за иницијативе ОЦД-а”, а водили су га Вукосава Црњански Шабовић и Младен Јовановић.

  Тренинг је поново био тродневни и првог дана се базирао на упознавању учесника семинара са основним принципима прикупљања средстава. Представници одабраних организација су имали прилику да од представника Ерсте банке директно чују нешто о корпоративној филантропији. Након тога је уследило представљање истраживања о филантропији у Србији које је спровео Балкански фонд за локалне иницијативе. Другог дана смо говорили о томе које су то потребне вештине за успешан фандрејзинг и о индивидуалним и корпоративним давањима. Последњег дана је на програму била разрада и презентација идеја учесника и закључак и евалуација. Наредни завршни модул ће се одржати такође у Београду од 31. маја до 2. јуна 2013. године.

  Објављено: 12. мај 2013.

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  *

  Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>