• Удружење грађана Видо

  Одабрано 10 организација за програм „Успешни фандрејзинг“

  После успешно пређених обука за прикупљање средстава Траг фондација за локалне иницијативе је одабрала 10 организација цивилног друштва које ће у оквиру програма „Успешни фандрејзинг“ прикупљати средства у својим заједницама за реализацију својих идеја. Удружење грађана Видо је подржано са идејом организовања низа едукативно информативних активности за младе из области интернета и нових медија.

  Главни циљ пројекта је повећање нивоа свести и знања младих о могућностима и напреднијој употреби Интернета као шансе за запослење, зараду и промоцију и њихово умрежавање у локалну online заједницу. Циљна група су пре свега млади до 30 година али с обзиром на то да ова тема све више занима и старије очекујемо да се на активности пријаве учесници свих генерација.
  У оквиру активности планирамо и организовање великог интернет такмичења са обезбеђеним наградним фондом за победнике. Поред тога биће креиран веб сајт са корисним информацијама из области оптимизације сајтова за претраживаче како би упознали учеснике такмичења са темом. Круна вишемесечног рада на пројекту ће бити организација великог завршног догађаја у виду Интернет конференције. Програм ће водити врсни интернет стручњаци из целе земље а учесници ће се бирати по унапред одређеним критеријумима. Предност би имали учесници такмичења и млади из региона Централне Србије.

  Објављено: 26. јул 2013.

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  *

  Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>