• Удружење грађана Видо

  Отворени микрофон – Постани стендап комичар

  Удружење „Видо“ припрема нешто ново за локалне љубитеље комедије. После више десетина комедија протеклих година, дошло је време да се изнедре неке нове наде. Ако желите да постанете Stand Up комичар, на правом сте месту!

  Сматрате да сте духовити, да имате изврнут поглед на свет, добро уочавате неке детаље који другима промичу а до сада нисте имали прилике да опробате свој смисао за хумор, ево како ћемо! Пријавите се на такмичење „Отворени микрофон“ 15.11.2018. од 20 часова у КЦ УММУС и можда баш ви постанете нова нада Stand Up комедије!

  Довољно је само да до 14.11. на mail ug.vido@gmail.com пошаљете ваше име и презиме, једну фотографију, као и кратак видео од максимално 5мин о себи и својој мотивацији за бављење комедијом. Изабрани учесници ће имати задатак да припреме текст за извођење у трајању од 7 до 10 минута. Право учешћа имају сви без ограничења на пол, године, крвну групу и кредитну историју. Победник се бира гласовима публике!

  Без обзира ко буде победник вечери, сви они који буду желели да се даље баве комедијом добиће бесплатну школу комедије где ће моћи да усаврше свој текст и наступ за убудуће. Такође, желимо да у наредним пројектима дамо прилику новим надама и уврстимо их у репертоаре представа. Сваки почетак је тежак, а овај почетак ће бар бити и смешан. Линк до догађаја на Фејсбуку.

  Објављено: 11. новембар 2018.

  Затворено за коментаре.