• Удружење грађана Видо

  Радионица „Просторна мрежа“

  Овим путем позивамо све заинтересоване студенте, младе стручњаке и активисте да се пријаве на радионицу наших колега из Министарства простора под називом „Просторна мрежа“. Ова радионица се на забаван и креативан начин, кроз низ вежби и рад на конкретним случајевима, бави просторним политикама и њиховим директним утицајем на развој Крагујевца, али и других локалних средина.

  Радионица ће се одржати 10. и 11. априла у просторијама Дома омладине, улица Бранка Радичевића број 1. „Просторна мрежа“ ће објединити већ постојеће напоре различитих омладинских и културних група у формулисању и испуњавању (својих) потреба у локалним заједницама. Заинтересовани појединци позвани су да пошаљу своје пријаве до 5. априла 2013. године на e-mail: ministarstvoprostora@gmail.com.

  Циљ „Просторне мреже“ јесте да окупи представнике постојећих грађанских иницијатива насталих око актуелних или потенцијалних тачака угрожавања јавног добра, представнике организација цивилног друштва које се баве заштитом животне средине, демократизацијом друштва, културом, архитектуром, као и стручњаке из различитих подручја релевантних за просторну проблематику. Више информација о радионици и начину пријаве можете наћи овде.

  Објављено: 2. април 2013.

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  *

  Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>