• Удружење грађана Видо

  Stand Up „Вече импровизације“

  Удружења „Видо” и Standup.rs, 31.03.2017. у сали ПМФ-а од 20h, организују први пут у Крагујевцу stand up show „Вече импровизације“. Комедија импровизације или Импров представља сценску форму у којој се већина или цео изведени материјал смишља на самој сцени током наступа. Комичари који изводе комедију импровизације су Срђан Динчић, Александар Перишић, Никола Силић и Иван Николић.

  Комедија импровизације значи да се све приче, дијалози и акције изводе без претходно припремљеног материјала, тако да комичари кроз различите игре демонстрирају своју духовитост, као и брзину смишљања фора и одговора у датој ситуацији. „Детектор лажи“, „Идемо на дејт“, „Чија је ово реченица“ и „Троглави певач“ су само неки од назива игара које су део Импрова. Овде је занимљиво што комичари излазе из сигурне стенд ап зоне и упуштају се у воде импровизације у којој је њихов хумор и сналажљивост оно што изазива реакцију публике.

  Први сусрет са импровизацијом комичари су имали у емисији ˝Stand up and more˝ која је емитована на каналу Comedy Central extra. Након ове гледане емисије, Вече импровизације је изазвало велико интересовање код публике због чега је овај наступ уврштен у редовни репертоар клуба комедије “Бен Акиба” у Београду. Због великог интересовања први пут је и у нашем граду.

  Цена улазница је 500 динара. Карте ће бити у продаји на следећој локацији: Канцеларија за младе – улица Саве Ковачевића 5 (од понедељка 27.03. до петка 31.03. од 11h дo 18h – Информације на телефон: 0644516104). Резервације на mail ug.vido@gmail.com, или поруком у инбокс на Facebook страници ”Вечери смеха”. При резервисању оставити контакт податке за преузимање улазница (име, презиме и телефон).

  Објављено: 13. март 2017.

  Затворено за коментаре.