• Удружење грађана Видо

  Стенд Ап комедија “Општенародна рибологија“

  Удружење „Видо” премијерно у Крагујевцу организује стендап комедију под називом „Општенародна рибологија“, коју изводе познати локални комичари Милош Радојковић и Милош Новаковић. Након вишегодишњег бављења стендап комедијом у Србији и шире, одлучили су да направе своју ауторску представу коју премијерно изводе у свом граду. Након тога, комедију изводе у још 8 градова у Србији. Датум одржавања је 20. април 2018. од 20h, у сали Позоришта за децу у Крагујевцу.

  Цена улазнице је 400 динара, а на сваке 4 купљене улазнице 5. улазница је бесплатна. Карте ће бити у продаји на следећој локацији: Канцеларија за младе – улица Саве Ковачевића 5 (од понедељка 16.04. до петка 20.04. од 11h до 18h – Информације на телефон: 064/451-61-04). Резервације на mail: ug.vido@gmail.com, или поруком у инбокс на Фејсбук страници ”Вечери смеха”. При резервисању оставити контакт податке за преузимање улазница (име, број карата, телефон).
  Линк до догађаја на Фејсбуку: https://web.facebook.com/events/156193445207088/

  Милош Радојковић

  Студирао економију око деценију, тачније Векономију. На факултету зарадио надимак ”разредни”. Да је Жарко Лаушевић вероватно би написао књигу „Година прође, факултет никад“. Иако је дипломирани економиста, услед толико посла у Србији за своју струку, ради сезонски на Аљасци. Не жали се јер је у фабрици у којој су најбоље рибе на свету и хиљаде пролазе кроз његове руке. Фабрика се бави обрадом дивљег црвеног лососа. Кад није у риби, бави се стендап комедијом. Стендап комедија је по њему идеалан посао, јер ти нико не замера што се провлачиш на фору.

  Милош Новаковић

  Завршио медицину да би остварио попуст за незапослене. Дошао на идеју да се бави стeндaпом када је видео колико му се професори смеју на испитима. Учи немачки не да би отишао из земље, већ да разуме видео клипове које гледа. Воли то што је завршио медицину, али боље би прошао да има белу кошуљу него бели мантил. О рибама само теорија ништа пракса. Праксу стиче преко старијег Радојковића, који за 1 радни дан у фабрици буде са више риба него неки за цео живот. Тешко му је да нађе посао као комичар јер му сви кажу „мора да се шалиш“.

  Објављено: 2. април 2018.

  Затворено за коментаре.