• Удружење грађана Видо

  Стратешко планирање и основе фандрејзинга

  У периоду од 29. до 31. марта 2013. године у Београду, у хотелу “Шумадија“, одржан је први тренинг у оквиру програма Балканског фонда за локалне иницијативе “Успешни фандрејзинг”. Програм семинара се звао “Стратешко планирање и основе фандрејзинга”, а водили су га Вукосава Црњански Шабовић и Младен Јовановић.

  Тренинг је био тродневни, тако да се првог дана после уводне добродошлице и представљања већ кренуло са упознавањем са садржајем и циљевима семинара и начела тема стратешког планирања. Другог дана смо говорили о томе зашто стратешки планирати, како стратешки планирати, који су корисни алати за анализе у процесу стратешког планирања, о избору приоритета и елементима стратешког плана. Последњег дана су тема били стратешки приступ према потенцијалним изворима финансирања и дефинисање основе идеје за прикупљање средстава у локалној заједници. Наредни модул ће се одржати такође у Београду од 26. до 28. априла 2013. године.

  Објављено: 5. април 2013.

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  *

  Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>