• Удружење грађана Видо

  „Балкан Aп 2018“ – фестивал Стенд Ап комедије

  Удружење „Видо” из Крагујевца, јубиларни пети пут у Крагујевцу организује регионални фестивал стендап комедије под називом „Балкан Ап“. Фестивал ће се одржати 3. и 4. децембра од 20h, у сали Позоришта за децу (сцена 303) у Крагујевцу. На фестивалу „Балкан Ап“ наступиће низ извођача стендап комедије са ових простора, који већ годинама успешно изводе своје перформансе у Србији а и ван граница наше земље.

  Програм фестивала:

  3.12. Неша Бриџис, Марко Пуљиз (БиХ) и Андрија Дабановић (ЦГ).
  4.12. Срђан Јовановић, Срђан Олман и Душан Варничић.

  Цена улазница је 1000 динара за комплет за оба дана. Карте ће бити у продаји на следећој локацији: Канцеларија за младе – улица Саве Ковачевића 5 (од среде 28.11. до уторка 04.12. од 11h до 18h – Информације на телефон: 0644516104). Резервације на mail: ug.vido@gmail.com, или поруком у инбокс на Фејсбук страници ”Вечери смеха”. При резервисању оставити контакт податке за преузимање улазница (име, број карата, телефон).

  Стендап комедија представља жанр комедије који је у нашој земљи све популарнији. Ради се о изведби у којој комичар износи свој ауторски текст и поглед на свет пред публику. Разлог у популарности лежи у томе што поред неспорне забаве, стендап комедија има и јак елемент друштвене критике. Велика посећеност на вечерима стендап комедије из године у годину доказују да и у Србији постоји изузетно квалитетних извођача и садржаја. Град Крагујевац допринео је реализацији овог пројекта обезбеђивањем дела средстава за његово остваривање.

  Напомена: није прикладно за млађе од 16 година.

  Објављено: 22. новембар 2018.

  Затворено за коментаре.