• Удружење грађана Видо

  “КАЈ БРЕ?!” – српско хрватски stand up show

  Удружења „Видо” и Standup.rs, 23.12.2016. у Крагујевцу у сали ПМФ-а од 20h, организују српско хрватски stand up show под називом „КАЈ БРЕ?!“. Најбоља хрватска комичарка Марина Орсаг браниће боје хрватске заставе, док ће се за Србију „борити“ Александар Перишић, један од најпопуларнијих домаћих комичара. Ова представа је обишла на десетине градова у региону, а због великог интересовања први пут се одржава у Крагујевцу.

  Ово је пресек најбољих материјала Марине Орсаг и Александра Перишића, а назив show-a настао је из омиљених узречица Загреба и Београда. Ова представа симболичног назива “Кај бре?” спој је Марининих и Александрових најбољих фора каријере са нагласком на форе везане за хрватско – српске односе. Марина и Александар су били у пионирима и самим тим одрасли су у бившој Југославији па доживели и распад исте, те стварање нове државе. Како се на њих то одразило и како доживљавају односе између те две државе двадесет година касније можете чути 23.12. у Крагујевцу. Не пропустите одличан „фајт“ без икаквих лоших помисли, већ са циљем да се хумором неке ствари оставе далеко иза нас. Осим што су били у пионирима, Марина и Александар пионири су и својих сцена, односно прва комичарка и комичар Хрватске и Србије.

  Цена улазница је 500 динара. Карте ће бити у продаји на следећој локацији: Канцеларија за младе – улица Саве Ковачевића 5 (од понедељка 19.12. до петка 23.12. од 11h дo 18h – Информације на телефоне: 0644516104 и 0654143926). Резервације на mail ug.vido@gmail.com, или поруком у инбокс на Facebook страници ”Вечери смеха”. При резервисању оставити контакт податке за преузимање улазница.

  Објављено: 30. новембар 2016.

  Затворено за коментаре.